De groepstraining voor mindfulness

De mindfulness groepstraining bestaat uit 8 wekelijkse sessie van 2½ uur en een (hele) stilte dag. De komende groepstraining  is een MBCT training (Mindfulness Based Cognitive therapy, dit is een MBSR training maar met extra aandacht voor gedachten). In de bijeenkomsten oefent u met verschillende meditatietechnieken zoals de lichaamsscan, zitmeditatie, kijkmeditatie, loopmeditatie en yoga. Er is gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen over persoonlijke ervaringen met de oefeningen.

Een wezenlijk onderdeel van de training is huiswerk. De meditatie- en yogaoefeningen kunt u thuis voortzetten met behulp van cd’s. In het werkboek staan verschillende oefeningen beschreven voor het toepassen van mindfulness in het dagelijkse leven. Ervaring leert dat thuis oefenen van groot belang is voor de opbrengst van de training. Dit vraagt 20 minuten tot een half uur per dag. Tijdens de bijeenkomsten oefen je verschillende meditatietechnieken en yoga.

Data en locatie

In september start de MBCT cursus.

Exacte data en locatie worden in maart bekend gemaakt.

Kosten

De kosten bedragen 435 euro voor particulieren (inclusief lunch op zaterdag en de uit te reiken materialen) . Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van 335 euro.

Kijk hier voor een nadere informatie over de  vergoeding van de kosten van de  training.

Aanmelding

Neem telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek. Hierbij kunt u vragen stellen en we bespreken of de training aansluit bij uw verwachtingen en mogelijkheden.

Annulering

Annulering is kosteloos mogelijk tot een maand voorafgaand aan de cursus. Daarna wordt bij afzegging van een maand tot 2 weken van te voren 25 % van de cursusprijs in rekening gebracht. Wanneer er geannuleerd wordt binnen 2 weken voorafgaand aan de cursus wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Bij onvoldoende deelname kan de cursus worden afgezegd. U ontvangt hier uiterlijk 4 weken van te voren bericht over.

Bedrijfstrainingen en privé-trainingen

Natuurlijk kunt u terecht voor in company-trainingen. Deze worden in overleg op maat op uw bedrijf toegesneden.

Privé-trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.