De praktijk is permanent gesloten.

Aanmelding en intake

Voor aanmelding of een intake kunt u bellen naar 06-29044564. Of stuur een e-mail naar aalsmagedragstherapie@gmail.com en vermeld uw naam en telefoonnummer.

Wat moet u zich voorstellen bij aanmelding en intake?

Nadat u contact heeft opgenomen spreken we af op de praktijk. Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek waarbij u, in uw eigen woorden en tempo, vertelt wat u aan problemen ervaart en wat u graag met mijn hulp zou willen bereiken. We schatten dan in tegen welke problematiek u aan loopt en er wordt een (voorlopige) diagnose gesteld. Ook schetsen we hoe de behandeling bij ons er voor u uit zal zien. U kunt dan beslissen of u dit passend vindt en of het klikt.

Gaan we door dan volgt er een intakegesprek waarbij we u een aantal verdiepende vragen zullen stellen om de zaken precies duidelijk te krijgen. U zal worden gevraagd enige vragenlijsten in te vullen om een objectief beeld te krijgen van de klachten en de problematiek. Er zullen ook effectmetingen uitgevoerd worden. Dit wordt gedaan om gaandeweg te kunnen beoordelen of er vooruitgang is. Het is tevens een eis van zorgverzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen.

Komen we tot de conclusie dat we u niet kunnen helpen dan assisteren we u bij het vinden van een geschiktere persoon of behandeling.